Charlotte Ramskov

VIRKSOMHEDS- OG SALGSMENTOR

Mit navn er Charlotte Ramskov Johnsen og jeg har i over 25 år hjulpet mennesker og organisationer med at skabe store resultater og elsker det.

Min teoretiske baggrund er meget solid. På listen er blandt andet:

  • Eksamineret coach og terapeut med bl.a. NLP som værktøj (2-årig uddannelse)
  • Certificeret mentaltræner
  • Certificeret samt master i TT38 talenttest
  • Certificeret stresscoach og mentor
  • HD i Ledelse og Organisation herunder også strategi, projektledelse, adfærdspsykologi i organisationer samt markedsføring til B2B.

Med en familie, der altid har været selvstændige, har min barndom været fyldt med snak om forretning, ledelse og købmandskab – det er nærmest mit DNA at tænke i de retninger.

Charlotte Ramskov Johnsen

Spidskompetencerne er, at arbejde med mennesker, min store forretningsforståelse og selvfølgelig salg. Jeg forstår dig og din forretning hurtig og kan komme ind til kernen af det, det drejer sig om for dig. Og finde konkrete muligheder, som du kan handle på.

Jeg har 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account.

De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Mine rødder er fra Jebjerg ved Skive men jeg har boet i Lystrup v/Aarhus med min familie siden 1996. I 2022 flyttede vi ind i en skøn lille ejendom lige uden for Hornslet i Syddjurs kommune.

Virksomhedens værdier:

Z

ORDENTLIGHED

Jeg gør mig umage med at alt er ordentligt. Det betyder, at du vil opleve høj kvalitet i møderne og værdi af den tid og penge, du investerer hos mig. Du oplever den også i den måde, jeg behandler dig og andre på.

 

Z

TILLID OG TRYGHED

Jeg skaber rum og plads til, at du kan føle tryghed til at være dig og fortælle mig frit om det, du har brug for – også det, der kan være svært at dele. Det skaber den allerbedste forudsætning, for at vi sammen når det, du ønsker dig – og på en måde, der passer til dig.

Z

INTEGRITET

Jeg lever efter gode værdier og hjælper også dig med at skabe dine resultater ud fra gode værdier. De resultater, som jeg arbejder efter er altid win-win-win – og det er jeg stolt af.