Charlotte Ramskov

VIRKSOMHEDS- OG SALGSMENTOR

Mit navn er Charlotte Ramskov Johnsen og jeg har i over 25 år hjulpet mennesker og organisationer med at skabe store resultater og elsker det.

Min teoretiske baggrund er meget solid. På listen er blandt andet:

  • Eksamineret coach og terapeut med bl.a. NLP som værktøj (2-årig uddannelse)
  • Certificeret mentaltræner
  • Certificeret samt master i TT38 talenttest
  • Certificeret stresscoach og mentor
  • HD i Ledelse og Organisation herunder også strategi, projektledelse, adfærdspsykologi i organisationer samt markedsføring til B2B.

Med en familie, der altid har været selvstændige, har min barndom været fyldt med snak om forretning, ledelse og købmandskab – det er nærmest mit DNA at tænke i de retninger.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at skabe trivsel og resultater i deres arbejdsliv.

Mit primære fokus er A. ejerledere og ledere, fordi der er hårdt brug for stærke ledere som samtidig skaber gode vilkår for deres medarbejdere (dermed hjælper jeg mange) og B. soloselvstændige med at få deres virksomhed og arbejdsliv til at fungere med deres private behov og betingelser. Mange ser ikke sig selv komme tilbage i en fastansættelse men ender med at blive drænet i måden, deres egen virksomhed kører på.  

Charlotte Ramskov Johnsen

Spidskompetencerne er, at arbejde med mennesker, min store forretningsforståelse og selvfølgelig salg. Jeg forstår dig og din forretning hurtig og kan komme ind til kernen af det, det drejer sig om for dig. Og finde konkrete muligheder, som du kan handle på.

Jeg har i årevis været i det topprofessionelle corporate life og har over 20 års erfaring som konsulent fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account.

De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder behovsafdækning, opbygning af relationer, præsentationer, udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Mine rødder er fra Jebjerg ved Skive men jeg har boet i Lystrup v/Aarhus med min familie siden 1996. I 2022 flyttede vi ind i en skøn lille ejendom med 20 hektar skov lige uden for Hornslet i Syddjurs kommune.

Virksomhedens værdier:

Z

ORDENTLIGHED

Jeg gør mig umage med at alt er ordentligt. Det betyder, at du vil opleve høj kvalitet i møderne og værdi af den tid og de penge, du investerer hos mig. Du oplever den også i den måde, jeg behandler dig og andre på.

 

Z

TILLID OG TRYGHED

Jeg skaber rum og plads til, at du kan føle tryghed til at være dig og fortælle mig frit om det, du har brug for – også det, der kan være svært at dele. Det skaber den allerbedste forudsætning, for at vi sammen når det, du ønsker dig – og på en måde, der passer til dig.

Z

INTEGRITET

Jeg lever efter gode værdier og hjælper også dig med at skabe dine resultater ud fra gode værdier. De resultater, som jeg arbejder efter er altid win-win-win – og det er jeg stolt af. Det er når du & dine samarbejdspartnere vinder, samtidig med at virksomheden og samfundet vinder.