Talenttesten TT38

Et stærkt værktøj til personlig udvikling,  forretningsudvikling og en MASSE andet

Talenttesten er et af mine foretrukne værktøjer til udvikling, performance og trivsel

I min virksomhed Charlotte Ramskov har jeg mange rigtig gode værktøjer, som jeg hjælper mine kunde med at bruge og bestemt også selv bruger.

Talenttesten TT38 er en af dem.

Årsagen er blandt andet, at den er dansk udviklet af Talents Unlimited, er evidensbaseret og endda med høj validitet. Det er kun de færreste personlighedtests.

Talenttesten er altså gennemprøvet, solid og velfunderet.

Derfor kan du også trygt stole på dens resultater og give den gas med at anvende den på alle mulige måder.

For det er nemlig en anden årsag til at den er et af mine foretrukne værktøjer – at den har utallige anvendelsesmuligheder.

Nedenfor kommer bare nogle af dem, og jeg finder hele tiden flere måder. Du kan også læse mere på min profil på LinkedIn på #derforelskercharlotteramskovtt38.

 

Talenttesten TT38 er et virksomt værktøj til (f.eks.):

Job- og rekruttering

 • Jobsøgning: Forstå din særlige talentpakke, dine drive styrker, dine motivationsstyrker m.v.  
 • Solid rekruttering herunder og sikre at f.eks. kultur er et match
 • Optimal (talentbaseret) onboarding – du kan ca. halvere tiden for onboarding

Udvikling til gavn for virksomheden, ledere og medarbejderne

 • Lederudvikling – hvilke talenter har du selv og hvornår skal du bruge rådgivere eller sparringspartnere. Læs mere i et af mine LinkedIn opslag lige her: (1) Opslå | Feed | LinkedIn
 • Medarbejderudvikling og bedre MUS-samtaler. Hvad motivere og driver medarbejderen, hvordan kan opgaverne i højere grad tilpasses medarbejderen i stedet for at få medarbejderen til at passe til opgaverne? (I nogle virksomheder er det 1. årsag til at medarbejderne rejser og så dårlig ledelse nr. 2)
 • Teamudvikling herunder forståelse af kompetencerne og hvem kan hvad. Fordel ved dette er også at I opnår en styrkelse af teamets sammenhold og respekt for hinanden på en ny måde
 • HR-udvikling – f.eks. talentudvikling, sammensætte de rette teams, ansætte de rette, understøtte forretningen i at have de rette kompetence når de skal bruges, hjælpe ledere med dilemmaer m.v.
 • Forretningsudvikling – herunder konkretisere evt. kompetence-gab (også i jeres Advisory Board eller bestyrelse), understøtte CSR med medarbejdertrivsel og talentudvikling, talentbaseret ideudvikling (og effektiv eksekvering), kvalitetssikring, den fuldendte kunderejse (fordi de rette talenter er til stede i hele værdikæde), styrke kulturen (f.eks. plads og evner til gode diskussioner, som man ved skaber rammer for både bedre produktudvikling, mere trivsel, mere engagement og meget mere), skabe effektive arbejdsprocesser (og undgå overspringshandlinger) 

Sikre rette kompetencer er til stede

 • Sammensætning af de rette kompetencer i Advisory Boards og bestyrelser (besætte alle team roller)
 • Tilstrækkelig med kritiske talenter til at sikre kvalitet
 • Tilstrækkelig med sociale talenter til at sikre medarbejdertrivsel og udvikling (i rette mængder)
 • Er jeres team(s) sammensat af de rette til opgaverne
 • Hvem har de talenter, der skal bruges i præcis den kontekst – rette opgave til rette medarbejder

Mental sundhed 

 • Mental sundhed herunder forstå dine evt. stress profiler men også talenternes behov for ”opladning af energi”. Hvis du har været stresset, vil du forstå hvorfor og hvordan, du undgår det bedst muligt fremover

Personlig udvikling samt forståelse af sig selv & andre

 • Mental sundhed herunder forstå dine evt. stress profiler men også talenternes behov for ”opladning af energi”. Hvis du har været stresset, vil du forstå hvorfor og hvordan, du undgår det bedst muligt fremover
 • Forstå egne eller andres blindes vinkler
 • Hvordan er din diskussionsprofil og hvordan kan du blive bedre til at kommunikere med andre (styrke evne til assertiv kommunikation)
 • Langt større forståelse (og rummelighed) for andre mennesker når de er ”anderledes med mig”
 • Finde modet til at være autentisk
 • Tør at træffe de rette beslutninger
 • Lære at sætte grænser på en konstruktiv måde
 • Holistisk er også et evidensbaseret talent, så er du holistisk eller spirituel, vil du forstå, hvordan dette talent påvirker dig og de muligheder, det bestemt også har. Alle talenter har en plusser og minusser – og begge dele er vigtigt at kende til
 • Og en MASSE andet

 

Charlotte Ramskov er certificeret og har en master i TT38 talenttest

Benyt en certificeret konsulent til talenttesten TT38 og gerne en med en master

 

Uanset hvor god og solid TT38 talenttesten er, er det ligegyldigt, hvis din konsulent ikke er kompetent til at analysere testen og/eller ikke kan formidle det til dig.

Jeg er certificeret i TT38 talenttesten samt har en master i den, som er den højeste opnåelige uddannelse inden for den.

Derudover har jeg masser af analyserede tests bag mig og som mentaltræner samt coach & terapeut-uddannet kompetencer til at forstå de dybere lag i testen og se måder, du også kan bruge testen på.

  Charlotte Ramskov Johnsen tilbyder medarbejdertalenttest

  Det praktiske

  Jeg har kontor i både Hornslet i Syddjurs Kommune samt hos Officelab i Lystrup, som er i Aarhus Kommune.

  Der er således ca. kun 30 minutter fra kunder i f.eks. Aarhus, Skanderborg, Randers og Ebeltoft.
  Mange møder afholdes også som videomøder.

  Se priser og mere information på disse sider for ledere, medarbejdere, teams eller soloselvstændige eller kontakt mig direkte for en uforpligtende samtale.

  Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvad talenttesten TT38 (og måske flere af mine andre værktøjer såsom mentaltræning) kan gøre hos dig/jer, så tag endelig fat i mig.

  Er du i tvivl om TT38 talenttest er det rette til dit behov, så spørg mig alligevel. For ved hjælp af den, kan jeg hjælpe med at finde løsninger på rigtig meget – du vil altid få et klart svar fra mig.

   

   

  Vil du vide mere om talenttesten?

  Lad os tage en snak om, hvordan talenttesten TT38 kan hjælpe dig eller jer. 

  Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

  Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.