TT38 talenttest for medarbejdere

– Brug din særlige talentpakke bedst muligt til at skabe skabe performance, engagement og trivsel – til glæde for dig og din virksomhed.

TT38 talenttest for medarbejdere er værdifuld for din karriere og trivsel

Vi har i gennemsnit 10,5 talent i Danmark. Nogen gange du brug for alle 34 talenter for at bestride dit job – men ingen har dem alle.  Så hvad gør vi så, når vi har opgaver uden for vores talenter? Det vil du blandt andet få svar på ved gennemgangen af din test.

En medarbejdertalenttest vil hjælpe dig til at forstå dine egne talenter og muligheder for opgaver, som du vil få succes og høj arbejdsglæde ved. Måske skal din nuværende stilling revurderes, måske har din virksomheder andre stillinger & opgaver, som er et bedre match. Eller måske er det optimalt for begge parter, at du finder en ny virksomhed eller organisation at arbejde for, som i højere grad passer til dig.

TT38 talenttest for medarbejdere viser dig også hvilken stress profil du har, så du er langt bedre til at undgå, at blive stressramt.  Den viser dig også, hvordan du evt. kan forbedre dine samarbejdsevner, som jo er en essentiel kompetence at have i vores samfund. Og det er blot nogle af de indsigter, du vil få – der er mange flere.

TT38 talenttest for medarbejdere

Du bliver bedre til det, du allerede ved du er god til med en medarbejdertalenttest

Sjovt nok bliver du efter forløbet stærkere til det, du allerede føler, du er god til – fordi du nu med sikkerhed ved, at det er du stærk til. Når ting kommer ned på papir, bliver de pludselig tydeligere. Og samtidig finder vi nogle af dine blinde vinkler, så du kan navigere rundt om dine egne benspænd.

Efter forløbet vil du vide: 

 • Hvad du er særlig stærk til og med fordel kan gøre mere af
 • Hvordan du samarbejder og møder andre bedst muligt
 • Hvilke elementer dine opgaver skal indeholde, for at du trives i det
 • Hvad der dræner dig  (og hvordan du løser det)
 • Hvilke typer fejl du begår når du er presset (bagside talenterne)
 • Hvordan dine talenter passer ind i fremtidige jobmuligheder i din virksomhed
medarbejdertalenttest

Hvad indeholder rapporten (på ca. 20 sider)

Din rapport over din medarbejdertalenttest viser dig grafiske fremstillinger af netop din profil på følgende parametre:

 

 • Dine 34 talenter (listet i prioritering fra toptalenter og til bundtalenter)
 • Diskussions/konfliktstyrker (er du samarbejdende, undvigende eller..)
 • Stressprofil (ikke om du har stress men din evt. risiko ud fra 3 profiler)
 • Indre drive styrker (din indre motivation og geist – det, der skal være tilstede for at du stortrives og føler mening))
 • Motivationsstyrker (hvad giver dig energi på jobbet)
 • Adfærdsstyrker (de 7 mest efterspurgte af ledere til nyansættelser)
 • Teamstyrker (dine styrker på de 9 vigtigste teamroller)
 • Innovationsstyrker (dine styrker fra idefase til implementering)
 • Salgsstyrker (dine styrker og svagheder ift. opgavetyper & go-to-market strategier samt teamleder-score)  
Talenttest for medarbejdere giver fokus på trivsel

Vores energi er vigtig – både i arbejdslivet og privatlivet

Når du arbejder med dine toptalenter får du mere energi. Hvilke toptalenter du besidder, viser en TT38 talenttest for medarbejdere.

Faktisk bruger du ½ times energi på en times arbejde, når du bruger dine toptalenter. 

Modsat bruger du 6-9 timers energi på at lave kun 1 times arbejdehvor du bruger dine non-talenter. 

Tankevækkende for de fleste.

Hvorfor Charlotte?

Jeg er certificeret samt har en master i TT38 talenttesten, som er den højeste uddannelse af TT38. Derudover har jeg en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. strategi og adfærdspsykologi i organisationer. Dertil kommer, at jeg også er uddannet coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner.

Altsammen er med til at jeg ved meget om, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Jeg har også 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder.  Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account. De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få allerstørst glæde og performance med lige præcis det, som du kan.

Charlotte Ramskov Johnsen tilbyder medarbejdertalenttest

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Jeg har 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account. De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Derudover har jeg en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. strategi og valgfaget Markedsføring i B2B og ved, hvad der skal til for at skabe et stærkt fundament. Dertil kommer, at jeg også er uddannet coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner.

Derfor ved jeg, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine salgsresultater.

bundlinjen styrkes med en TT38 talenttest for medarbejdere

En medarbejdertalenttest kan ses på bundlinjen

Hvis du har brug for flere argumenter overfor din chef, så er her også nogle tal, der viser værdien i at investere i din TT38 talenttest.

En meta-analyse af 1,2 mio personer, viste følgende relation mellem talentbaseret medarbejderudvikling og virksomhedens output:

 

 • Kundeengagement: 3,4–6,9% forøgelse
 • Medarbejderengagement: 9–15% forøgelse
 • Profit: 14,4–29,4% forøgelse
 • Salg: 10,3–19,3% forøgelse
 • Hvis lav churn af medarbejdere: 5,8–16,1% reduktion
 • Hvis høj churn af medarbejdere: 26–71,8% reduktion

Det praktiske

TT38 talenttest for medarbejdere tager mellem 13 og 50 minutter.

Når du har gennemført testen, kontakter jeg dig for booking af vores samtale, som tager ca. 1½ time. Der er mange informationer under mødet, så samtalen optages, således du kan gense eller aflytte den så tit, du ønsker. Og du slipper for at tage en masse noter undervejs. Mine kunder har stort udbytte af, at afspille den igen.

Har du spørgsmål til din feedback efter samtalen er du velkommen til at kontakte mig for uddybning inden for 2 uger efter mødet. Jeg vil gerne, at du får mest muligt ud af testen og min feedback.

 

Du får altså:
 • Mail med link til testen efter betaling
 • Rapporten med dine resultater fremsendt inden mødet (ca. 20 sider)
 • 1½ times feedback og coaching, der styrker din performance og trivsel
 • Optagelse af samtalen, så du kan aflytte den så tit, du ønsker det
 • Mulighed for at stille uddybende spørgsmål 2 uger efter samtalen

Prisen er kr. 4.280 (onlinemøde) og kr. 4.680 (fysisk møder afholdes hos Officelab, 8520 Lystrup eller hos dig i Aarhus-området). Evt. tillæg for kørsel aftales inden endelig aftale.

Priserne er ekskl. moms.


TT 38 talenttest af medarbejdere tilbydes

Bestilling eller spørgsmål – tag endelig fat i mig

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

13 + 15 =

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.