Ledersparring

Få min hjælp til at folde dit lederpotentiale ud påen måde, hvor du og dine medarbejdere stortrives og som kan ses på bundlinjen.

 

Ledersparring – med fokus på både dig og dine medarbejdere

Der er mange teorier og ideer om, hvordan du bør være som leder. Og hvis du til tider kan føle dig lidt frustreret over alle de velmenende råd, foredrag og kurser – især i de perioder, hvor din og din organisations hverdag ikke fungerer – ja, så forstår jeg dig godt.

Der er behov for viden & justeringer til de nye generationer ja, men ellers handler det grundlæggende om, at finde ud af, hvad der virker for lige præcis dig og i den kontekst, du er i. Hvad er du særlig stærk til, hvor halter det, hvor kan vi fjerne sten på vejen og hvor skal vi være kreative for at løse noget. Her kan en TT38 talenttest byde ind med essentiel viden – læs evt. mere her

Uanset om du har brug for sparring på situationer med medarbejdere eller du selv har brug for hjælp og støtte til en mere langvarig personlig udvikling, kan jeg hjælpe dig.

Charlotte Ramskov Johnsen
TT38 talenttest for soloselvstændige

Vores energi og performance er vigtig som leder og rollemodel

Når du arbejder med dine toptalenter får du mere energi og laver færre fejl.

Faktisk bruger du ½ times energi på en times arbejde, når du bruger dine toptalenter (og laver få fejl). 

Modsat bruger du 6-9 timers energi på at lave kun 1 times arbejdehvor du bruger dine non-talenter (og laver mange fejl). 

Tankevækkende for de fleste.

Du kan få din talentprofil af vide via en TT38 talenttest hos mig – læs evt. mere her

Hvad kan du få min hjælp til?

Der er ikke noget, der er for stort eller småt – der er kun noget, du ønsker at få løst. Det kan være du har brug for: 

 • Jeg vil gerne bruge mere af min tid på visse opgaver og mindre på andre
 • Hvordan italesætter jeg bedst nye tiltag eller regler
 • Jeg bryder mig ikke om at være hård, men har somme tider brug for at skære igennem. Hvordan gør jeg bedst det på en måde, som virker rigtig for mig
 • Hvordan bliver jeg bedre til onboarding af nye medarbejdere
 • Hvordan kan jeg fastholde eller udvikle dygtige medarbejdere
 • Hvordan bliver jeg mere autentisk som leder (du bruger rigtig meget energi på at forsøge at være som du tror andre ønsker det”
 • Jeg er kommende eller ny leder og har brug for at komme i gang på bedste vis så mine medarbejdere oplever mig som en, der kan gøre en forskel for dem
 • Jeg er presset og har brug for redskaber og støtte til at komme godt igennem denne periode
 • Er jeg egentlig en god leder? (Vil f.eks. gerne have hjælp til at se dine styrker og mangler)

Og hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan din adfærd og kommunikation påvirker medarbejderne, er du også kommet til den rette. Dit mod, adfærd og kommunikation kan nemlig ses på bundlinjen og i trivslen hos dine medarbejdere. 

Ledersparring med Charlotte Ramskov
Charlotte Ramskov Johnsen

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater. Det gør jeg gennem kompetent rådgivning og sparringsforløb – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Efter mere end 20 år med strategisk salg til mange af de allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Danfoss og Salling Group, valgte jeg at bruge mine rådgiverkompetencer som selvstændig i 2020.

Jeg har en HD i Ledelse og Organisation fra 2017 med bl.a. strategi og Adfærdspsykologi i organisationer som sammen med mange år i erhvervslivet giver en både teoretisk og praktisk stærkt fundament.

Derudover har jeg masser af teori og erfaringer med det psykologiske – hvad driver os, hvorfor gør vi som vi gør, hvordan ændrer vi vores adfærd eller kommunikerer på en måde, så vi når vores modtager(e) bedst muligt. På listen er f.eks. 2-årig uddannelse som coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner samt har en master i TT38 talenttest  (indeholder også masser af vigtig viden til udvikling af mennesker og organisationer). 

Mine styrker er min solide viden, erfaringer og forståelse for forretning, mennesker og organisationer og bruger det til at flytte dig som leder og dermed også din organisation på en måde, som giver både trivsel og vækst.

Skal jeg også hjælpe dig?

NOGLE AF KUNDERNE SIGER:

Priser

Timepris ved 1 møde om måneden

kr 1.150
 • Prisen gælder for onlinemøder
 • Fysiske møder koster kr. 200 ekstra pr. time og der opkræves for minimum 1 time

Timepris ved 2-3 møder pr. måned

kr 925
 • Prisen gælder for onlinemøder
 • Fysiske møder koster kr. 200 ekstra pr. time og der opkræves for minimum 1 time

Timepris ved 4 måneder pr. måned

kr 825
 • Prisen gælder for onlinemøder
 • Fysiske møder koster kr. 200 ekstra pr. time og der opkræves for minimum 1 time

Priserne er ekskl. moms.

Der faktureres månedlig efter forbrugt mødetid. Er der undtagelsesvis behov for større forberedelse fra min side, aftales evt. merprisen på forhånd. Har du brug for andre betalingsmåder, så sig til.

Priserne forudsætter sessionerne foregår hos Officelab, 8520 Lystrup eller inden for 15 km.

Evt. tillæg for kørsel aftales inden opstart.

Du har tilfredshedsgaranti – jeg vil kun have tilfredse kunder.

HVIS DU ER NYERE EJERLEDER SOM TÆNKER I BÆREDYGTIGHED, KAN DU MÅSKE FÅ OP TIL 75% I TILSKUD TIL EN MENTORORDNING HOS MIG – LÆS HER

Det praktiske 

Første møde er (helst) fysisk og afholdes hos Charlotte Ramskov i mødelokalerne hos Officelab, 8520 Lystrup. De øvrige kan være fysiske eller videomøder. Der kan være opgaver mellem møderne.

Første møde varer ca. 2 timer, og efterfølgende varer ca. 1½ time.

Møderne afholdes mellem kl. 8 og 17 på hverdage og der kan aftales aftenmøder (kun videomøde) såfremt der er behov for det.

Ring 30 22 38 66 eller skriv her for afklarende samtale eller vores første aftale.

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

5 + 4 =

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.