Ledersparring

Dit mod, adfærd og kommunikation kan ses på bundlinjen og i trivslen hos dine medarbejdere

Ledersparring hos Charlotte Ramskov

Flaskehalsen sidder i toppen – dig

Uanset hvor gode medarbejdere du har og får, så er det allervigtigste, at du forstår og formår at skabe optimale forhold for at de performer.

Det kan ledersparringhjælpe dig med.

Modsat hvad mange tror, starter det ikke med gode firmaordninger eller andre lukrative tiltag.

Det handler om fundamental god ledelse. Undersøgelser siger, at ca. hver 3. medarbejder eller op mod hver 2. medarbejder, afhængig af, hvilken undersøgelse, vi kigger i, skifter job grundet deres nærmeste leder.

Det starter nemlig med DIG som leder. At du forstår dig selv i høj grad – hvad du er særlig stærk inden for og hvor du har evt. områder, hvor du har brug for mestringsstrategier for at komme i mål på både kort og lang sigt. Det giver en stærk leder, der kan stå ved den, man er – på godt og ondt. Og det giver også medarbejderne mulighed for, at de kan stå ved sig selv.

Derudover er det essentielt, at du forstår, hvordan din adfærd og kommunikation påvirker medarbejderne. Og endeligt at du forstår de vigtigste grundlæggende mekanismer i mennesker og teams og udlever det i din ledelse. Så bliver du en leder, som andre ønsker at skabe resultater for.

Ledersparring skal give resultater 

I ledersparring har jeg meget fokus på at skabe værdi for dig i form af trivsel og resultater. Vi trives ikke uden resultater (arbejdet bliver meningsløst) og vi skaber ikke langvarige resultater uden trivsel. Derfor er det essentielt for din succes, at du har dit team eller organisation med dig, for du lykkes jo ikke alene. Jeg kan hjælpe dig med at du skaber rum og plads til at dine medarbejderne bliver set, hørt og mødt på en måde, som bringer det bedste frem i dem. Det suppleres optimalt med en TT38 teamtest (personligheds test med talenter, diskussionsstile m.v. udviklet af Talents Unlimited) – se mere her

Det kræver mod og gennemslagskraft at være en stærk rollemodel med naturlig autoritet. Både i hverdagen sammen med din organisation men også i din egen udvikling. At du tør at være en, der spørger efter hjælp, der er uperfekt og tør at kigge på sider af dig selv, som du ikke er stolt af.

Ledersparring handler om, at du bliver taget fremad skridt for skridt – sammen med mig – til det mål du har, på en måde som er inspirerende, tryg og på lettest mulig måde

Hvorfor få hjælp udefra?

Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder og handlekraft. Der er masser af god sparring at hente i vores relationer private såvel som professionelle. Men ind i mellem er der behov for helt friske øjne og ører. Vores relationer kan nemlig også være blinde. De får ikke stillet de rigtige spørgsmål eller ønsker ikke at sige, det der skal til. Det gør jeg, når du deltager i ledersparring. Og jeg siger det på en måde, så det er konkret for dig, du får øje på dine egne ressourcer og du oplever handlekraft.

Jeg kan hjælpe dig på flere områder under ledersparring

Der er ikke noget, der er for stort eller småt – der er kun noget, du ønsker at få løst. Det kan være du har brug for:

 

 • Ledersparring om konkrete cases eller situationer (f.eks. ønske om bestemt adfærd hos medarbejdere såsom “hvornår sygemelder de sig og hvornår flexer de”)
 • Forståelse af og udvikling af din ledelsesstil for at opnå bedre performance og trivsel
 • Forstå de blinde vinkler, der spænder ben for dig i bestemte situationer
 • At forbedre din kommunikation og gennemslagskraft, så du kommer i mål med det, du ønsker (på den gode måde)
 • At styrke dit selvbillede – både selvværd & selvtillid (evt. inkl. mentaltræning), så du har modet til at gøre det, som er nødvendigt
 • At arbejde med din balance mellem arbejds- og familielivet, så du føler begge dele giver dig noget
Ledersparring med Charlotte Ramskov
Charlotte Ramskov Johnsen - ledelsessparring

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater. Det gør jeg gennem kompetent rådgivning og sparringsforløb for ledere – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Jeg er har en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. strategi og Adfærdspsykologi og ved, hvad der skal til for at skabe et stærkt fundament. Efter mere end 20 år med strategisk salg til mange af den allerstørste virksomheder herhjemme, er jeg uddannet coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner samt har en master i TT38 talenttest (personlighedstest).

Derfor ved jeg, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine resultater.

NOGLE AF KUNDERNE SIGER:

Priser

Timepris ved 1 møde om måneden

kr 1.350
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Timepris ved 2-3 møder pr. måned

kr 1.125
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Timepris ved 4 måneder pr. måned

kr 1.025
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Priserne er ekskl. moms.

Der faktureres månedlig efter forbrugt mødetid. Har du brug for andre betalingsmåder, så sig til.

Priserne forudsætter sessionerne foregår hos Officelab, 8520 Lystrup eller inden for 15 km. samt online. Evt. tillæg for kørsel aftales inden opstart.

Du har tilfredshedsgaranti – jeg vil kun have tilfredse kunder.

HVIS DU ER NYERE EJERLEDER, KAN DU MÅSKE FÅ OP TIL 75% I TILSKUD TIL EN MENTORORDNING HOS MIG – LÆS HER

Det praktiske ift. ledersparring 

Første møde er (helst) fysisk og afholdes hos Charlotte Ramskov i mødelokalerne hos Officelab, 8520 Lystrup. De øvrige kan være fysiske eller videomøder. Forvent opgaver mellem møderne.

Første møde varer ca. 2 timer, og efterfølgende varer ca. 1½ time.

Møderne afholdes mellem kl. 8 og 17 på hverdage og der kan aftales aftenmøder (kun videomøde) såfremt der er behov for det.

Ring 30 22 38 66 eller skriv her

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.