Executive coaching

– Det er for dig, der er topleder og har brug for et fortroligt rum til at vende dilemmaer og/eller opnå personlige udviklingsmål

Når DU har brug for forandring eller hjælp!

Nogen gange er der bare brug for at vende situationer med mennesker, der ikke er smurt ind i din dagligdag. En, der lytter, stiller de rigtige spørgsmål og som tør sige de ting, der er nødvendige. Og som kender livet i corporate.

Det er helt ligegyldigt om det er private eller forretningsmæssige dilemmaer du kommer med – jeg er trænet i begge dele. Intet er for stort eller småt. Der er kun det, der er vigtigt for dig!

I forløbet kan indgå tests f.eks. TT38 talenttest, mentaltræning og andre relevante redskaber efter behov.

Vi vender perspektiver & muligheder og finder en strategi, der passer til dig og den forandring, du har brug for. Og jeg tør godt love dig, at du går fra vores møder med nye indsigter og handlekraft.

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

 Jeg har arbejdet med de allerstørste virksomheder herhjemme med stor succes – lavet masser af millionkontrakter med win-win-win mindset. Haft kriser og rejst mig igen. Jeg ved, at nogen destinationer kræver ufattelig meget, men det betyder ikke, at vejen ikke skal derhen.

Jeg er certificeret mentaltræner hos Empowermind og er akkrediteret til at certificere mentalatleter. Derfor ved jeg også, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Det og mine andre uddannelser & erfaringer er din sikkerhed og tryghed for at få kompetent hjælp hos mig.  

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine resultater – og fjerne dem. Der er brug for stærke mennesker i toppen af vores virksomheder – og du er en af dem!

Charlotte-Ramskov executive coach

Kontakt mig for at høre priser, lokation til møder og selvfølgelig om jeg er den rette for præcis dig.

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

14 + 4 =

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.