Salgtræning i praksis

Her får du skræddersyet salgstræning 

Sådan får du succes med B2B-salg – selvom du ikke er den fødte sælger 

Salg er både psykologi og håndværk. Når du forstår psykologien, er du allerede langt – men det kræver stadig træning at blive god til det. Og det kræver, at du kender de rette teknikker og redskaber. 

Det kan jeg alt sammen hjælpe dig med. 

Der er MASSER af faldgruber i salg – måske kender du nogle af dem?

 • Ved du ikke, hvorfor du taber dine sager? 
 • Tør du stille din kunde kritiske og vigtige spørgsmål?
 • Tør du ikke at begå (eller stå ved) dine fejl overfor kunden?
 • Lader du kunden styre showet – hvor du burde tage styringen?
 • Har du – hånden på hjertet – styr på, hvordan du håndterer indvendinger?
 • Får du ondt i maven over manglende salgstal og tilbyder rabat, hvor du burde have haft mere styr på din salgsproces?

Der kan gå masser af ting galt, som gør, at du ikke får salget. 

Når du får styr på din salgsproces og de redskaber, du skal bruge undervejs til at sikre tillid, bygge relationer og håndtere forhandlinger, bliver salg til en af de opgaver, du laver med glæde. Også selvom du måske lige nu hader at sælge og føler, at det er grænseoverskridende.

Hvilke opgaver løser jeg?

Her er eksempler på opgaver, jeg kan løse. Spørg mig endelig, hvis dit behov falder uden for opgaverne her. 

 • Sparring og mentoring med dig, som er soloselvstændig eller leder i salgsafdelingen, uanset om du er nybegynder eller erfaren
 • Sparring til specifikke strategiske kundesager
 • Mentoring på dele af salgsprocessen, du har overspringshandlinger på eller på anden vis bøvler med at få i mål
 • Gennemgå salgsprocesser og i samarbejde optimere dem, så de passer til jeres marked og strategi
 • Inspiration til at gøre noget anderledes/se nye muligheder
 • Supervision og træning i samtale-, præsentations- eller forhandlingsteknik.

Få adgang til mine 20+ års erfaringer i din virksomhed?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Jeg har 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account uden at tabe en eneste kunde eller udbud. De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

I 2017 tog jeg en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. strategi og valgfaget Markedsføring i B2B og ved, hvad der skal til for at skabe et stærkt fundament. Dertil kommer, at jeg også er uddannet coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine salgsresultater.

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

Jeg har 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account. De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Derudover har jeg en HD i Ledelse og Organisation med bl.a. strategi og valgfaget Markedsføring i B2B og ved, hvad der skal til for at skabe et stærkt fundament. Dertil kommer, at jeg også er uddannet coach og terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner.

Derfor ved jeg, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine salgsresultater.

Det praktiske

Første skridt er, at du kontakter mig, så vi kan tage en snak om, hvad du har brug for, og hvordan jeg eventuelt kan hjælpe. Her handler det om at finde ud af, om vi er et match, og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Når du har bestilt et af mine klippekort, går selve forløbet i gang. Første møde er fysisk og varer 1,5 time, og efterfølgende møder varer ca. 1 time og kan være enten fysiske eller videomøder (afhængig af mødets tema).

Vi afholder møderne mellem kl. 8 og 17 på hverdage, og hvis du har behov for det, kan vi aftale aftenmøder (dog kun videomøde).

Du kan altid opgradere til et større klippekort og opnå en besparelse. Ofte sker det, at kunder ændrer deres mål undervejs og så tilpasser vi selvfølgelig forløbet. 

Priser

Timepris ved 1 møde om måneden

kr 1.350
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Timepris ved 2-3 møder pr. måned

kr 1.125
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Timepris ved 4 måneder pr. måned

kr 1.025
 • Mødets varighed er minumum 1 time
 • Rabat ved videomøde kr. 200 pr. time

Priserne er ekskl. moms.

Der faktureres månedlig efter forbrugt mødetid.

Priserne forudsætter sessionerne foregår hos Officelab, 8520 Lystrup eller inden for 15 km. samt online. Evt. tillæg for kørsel aftales inden opstart.

Du har tilfredshedsgaranti – jeg vil kun have tilfredse kunder.

HVIS DU ER NYERE EJERLEDER, KAN DU MÅSKE FÅ OP TIL 75% I TILSKUD TIL EN MENTORORDNING HOS MIG – LÆS HER

Vil du have succes med dit salg?

Lad os tage en snak om, hvordan du får større succes med dit salg, hvilke udfordringer du har, og hvad der skal til, for at du får styr på salgsprocessen – så du kan sælge med ro i maven og selvtillid. 

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.