Skab et stærkt fundament i din virksomhed baseret på dine talenter

Workshop for dig, der er selvstændig eller iværksætter, som ønsker retning og trivsel i din virksomhed – baseret på den evidensbaserede talenttest TT38

Byg din virksomhed på dine unikke talenter og få succes

Dine talenter er meget unikke, og for at du trives og performer på højt plan, er det vigtigt, at du kender dine talenter og sætter dem mest muligt i spil i din virksomhed.

Så hvilke talenter har du, som du er særlig stærke i – og hvilke mangler du? Det og mange andre spørgsmål kan du få svar på i denne workshop, hvor du lærer helt konkret, hvad talenter er, og hvordan du kan bruge dem til at skabe et fundament i din virksomhed, hvor du trives, tiltrækker de rigtige kunder, får de rigtige opgaver og kan sætte mål og retning for dine strategiske indsatser i virksomheden.

Charlotte Ramskov Johnsen tilbyder medarbejdertalenttest

Vores energi og performance er vigtig som selvstændige

Når du arbejder med dine toptalenter får du mere energi og laver færre fejl.

Faktisk bruger du ½ times energi på en times arbejde, når du bruger dine toptalenter (og laver få fejl). 

Modsat bruger du 6-9 timers energi på at lave kun 1 times arbejdehvor du bruger dine non-talenter (og laver mange fejl). 

Tankevækkende for de fleste.

Workshoppen er for dig, der

 • Er selvstændig, og ønsker et konkret og evidensbaseret værktøj til at bringe dine bedste kompetencer endnu mere i spil, så du kan drive, vækste og skabe trivsel i din virksomhed og dit arbejdsliv
 • Skal til at starte din virksomhed og er meget i tvivl om hvilke(n) målgruppe(r), ydelser m.v. du skal tilbyde, så du bedst kan bruge dine talenter – og hvordan din virksomhed skal indrettes, så du også selv trives i den
 • Allerede har en virksomhed, men hvor energi/lysten er lidt lav, du føler at du knokler eller resultaterne udebliver og der er behov for at bringe din toptalenter langt mere i spil og få en ny retning
 • Brug for at gøre tingene på DIN måde og er i tvivl om, hvad der er optimal for dig  (i stedet for at prøve at kopiere andres succes)
 • Mangler retning, klarhed og handlekraft til at skabe et strategisk og bæredygtigt fundament for dig selv og hvor dine kunder oplever stor værdi af dine ydelser. Feks. hvilke ydelser, der vil passe bedst til dine talenter, som er lette for dig at udføre og samtidig giver høj kvalitet til dine kunder
 • Ofte laver overspringshandlinger – også på vigtige opgaver
 • Er holistisk (behøver ikke at være det) og nysgerrig på, hvordan du kan bruge det som talent (er et evidensbaseret talent)
 • Ofte tvivler på egne kompetencer og ønsker at se sort på hvidt, hvad du egentlig er i stand til i din virksomhed (og hvad du skal undlade, få hjælp til eller få strategier til at løse) 

– kan du svare ja til et eller flere ovenfor, så læs videre

TT38 talenttest for medarbejdere

Fakta om TT38 talenttesten 

Talenttesten TT38 er en dansk udviklet og dansksproget, evidensbaseret test med høj validitet. Det er altså noget vi fuldstændig kan regne med holder vand, og kan tage gode beslutninger ud fra.

Testen er langtidsholdbar. Den vil i gennemsnit kun ændre sig 4-8% med mindre du har en større livskrise.

Testen bruges til bla. til rekruttering, onboarding, medarbejder-, leder- og teamudvikling men altså også strategisk i din virksomhed som soloselvstændig til valg af målgruppe, ydelser, finde kompetencegab m.v.

Der findes i alt 38 talenter. Ingen har alle 38 talenter, men som soloselvstændige har du med mellemrum brug for at aktivere alle dem, du har. I Danmark har vi i gennemsnit 10,5 toptalenter.

Efter workshoppen: 

Kender du dine toptalenter og hvad du er SÆRLIG stærk til (får god energi af, er effektiv til at udføre og laver få fejl i). Du bliver faktisk også bedre til det, du allerede kan (bevidst kompetence)

Forstår du, hvordan dine toptalenter faktisk også kan spænde ben for dig i at nå dine mål og hvad du kan gøre for at ændre det

Kender du dine non-talenter og får mestringsstrategier til at håndtere dem bedst muligt, så du undgår at blive drænet, lave overspringshandlinger eller mange fejl

Kender du hvilke(n) af de 5 indre drive styrker du har, som er det, du inderst inde længes for at gøre eller være i din virksomhed og dit liv. 

Kan du meget nemmere tage beslutninger – både strategiske og i hverdagen som passer til dig og den virksomhed, som du skal trives i og dine kunder have stort udbytte af

Kender du din stressprofil og hvad du evt. skal være opmærksom på, så du fastholder en god balance (ikke om du har stress, men hvad der kan give dig det og dermed skal undgå)

Har du viden om, hvilke af de 9 teamstyrker  du selv har til rådighed i din virksomhed (f.eks. om du er afslutter eller har detaljefokus) og hvilke du evt. med fordel kan tilføre på anden vis

Bliver du en bedre relation, fordi du forstår dig selv og andre mennesker på en ny måde. Du bliver også mere autentisk, når du forstår dig selv bedre. Autentiske mennesker og gode relationer vil andre gerne arbejde for, samarbejde med eller købe af

Ser du nye muligheder for at udvikle eller tilpasse din virksomhed så den passer til dig og giver dig god energi til at give dine kunder de bedste resultater, så de kommer igen eller anbefaler dig og til at du har god energi til alt andet i dit liv, som også betyder noget

Forstår du, hvorfor du ikke skal knokle for dine resultater – tværtimod. Dine talenter (bagsiden af dem) påvirkes negativt og dermed din egen trivsel, dine reaktioner overfor omgivelserne og din performance

Har du kendskab til, hvad et evt. advisory board eller en bestyrelse skal have af kompetencer for at give din virksomhed værdi (som du ikke allerede selv har)

Har du vigtig viden om dine egne styrker og svagheder som leder samt redskaber til at rekruttere, succesfuld onboarding af medarbejdere, motivation m.v. eller hvis du senere overvejer at få medarbejdere

NOGLE AF KUNDERNE SIGER:

Om Charlotte

Jeg er din underviser på workshoppen. Jeg er selv soloselvstændig, og kender til alle de glæder og udfordringer, der følger med den titel.

Jeg hjælper bl.a. ejerledere og soloselvstændige med at skabe mental sundhed samt bruge deres talenter bedst muligt og derigennem skabe et arbejdsliv, som de (og deres evt. medarbejdere) elsker og kan performe i.

Jeg har en HD i Ledelse og organisation, er TT38 master og har en 2-årig Coach og terapeut-uddannelse. Derudover er jeg også stress coach og mentor, ligesom jeg er certificeret Business Mentor.

Desuden er jeg uddannet mentaltræner, har taget masser af selvudviklingskurser og været en del af det topprofessionelle erhvervsliv i 20+ år inden jeg blev selvstændig.

Jeg ved derfor rigtig meget omkring hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Min egen virksomhed er bygget på gode værdier som ordentlighed, tillid og tryghed – de er især vigtige for mig,  fordi jeg har talentet Værdifast. Jeg genbesøger ofte selv min egen talenttest og justerer min virksomhed & tager beslutninger på baggrund af min egen talentpakke. 

Charlotte Ramskov tilbyder talenttest til soloselvstændige
Talenttest soloselvstændige

Nogle af mine egne toptalenter, som sikrer dit udbytte på workshoppen:

✔ Strategisk
✔ Udviklende
✔ Målrettet
✔ Fremtidsorienteret
✔ Kommunikerende

Og ja, så har jeg den højeste uddannelse fra Talents Unlimited (udvikleren af TT38)

 

Køb nu til intropris

Workshop
og TT38 test

Kr. 3.780,-

ekskl. moms

Testen skal være gennemført inden vi mødes til workshoppen. Link til testen fremsendes efter tilmelding og tager 13-50 minutter at udfylde. Jeg skriver til dig for at få dit fulde navn og en mail til link efter tilmelding

Kun Workshop

For dig der allerede har en TT38 test

Kr. 2.980,-

ekskl. moms

Har du allerede taget en valid TT38 test hos mig eller andre kan du bruge den til workshoppen. Forudsætter at jeg kan godkende din rapport

Introprisen gælder indtil den 17. oktober 2023, som også er seneste frist for tilmelding til workshoppen.
Kan evt. betales i 2 lige store rater eller 3 rater (kr. 2.000/kr. 890/kr. 990) efter behov.

BONUS VED TILMELDING SENEST 29. SEPTEMBER 2023

1:1 times sparring med mig (efter workshoppen).

Praktisk information om workshoppen

 Dato for workshoppen: 1. november 2023

Tid: Kl. 10-15.30

Sted: Kirstinelund (tidligere Officelab), Skæringvej 88-100, 8520 Lystrup. Bygning K2 i mødelokalet Remissen (fri parkering eller Letbane tæt på)

Antal deltagere: 4-10 deltagere

Forplejning:  Der er fri kaffe, the og vand samt lækker salat bowl eller frokostbuffet i cafeen. Selvfølgelig også lidt til blodsukkeret om eftermiddagen.

Materialer: Du får arbejdsark til dagen inkl. din egen TT38 talenttest rapport. Efter workshoppen modtager du din test som pdf og  en elektronisk version også.

  Tilmelding: Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen. Så kontakter jeg dig snarest vedr. fakturering, link til test og dine evt. spørgsmål, så vi er sikre på, at alt er som det skal være, når vi mødes på workshoppen.

  Det med småt

  Fortrydelse: Normal fortrydelsesfrist ved onlinekøb. Dog bortfalder fortrydelsesfristen ved modtagelse af dit link til testen. Men du er velkommen til at tage testen og få den fremsendt efterfølgende selvom du er forhindret i at deltage.

   Har du spørgsmål?

   Fang mig på på 30 22 38 66, mail@charlotteramskov.dk eller brug formularen nedenfor. Skriv gerne et tidspunkt du er nemmest at træffe på, hvis du ønsker et opkald.

   Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.