Mentaltræning

– Vil du ha’ en genvej til at nå dine målsætninger eller drømme? Så er mentaltræning noget for dig!

Mentaltræning er effektiv til at skabe forandringer eller nå mål

Topatleterne gør det og det fortæller meget om hvor effektivt, det er. De er om nogen presset på tid og resultater, hvis de skal have mulighed for lidt privatliv.

Mentaltræning er nemlig en anerkendt forskningsbaseret træningsform, hvor du får hjælp til udnytte hjernens potentiale til at få det bedre eller performe optimalt.

Myten taler sandt 

Mentaltræning er en form for hjernevask – men en yderst positiv en af slagsen. Når du går og selvsnakker eller har en indre dialog med dig selv, er du faktisk i gang med at ”hjernevaske” dig selv til at tro det, du siger til dig selv. Desværre er det ofte noget negativt du fortæller dig selv. Årsagen er, at du gerne vil være bedre og anerkendes af dig selv eller andre – være en del af flokken. Som du måske har hørt andre sige (og nu også mig) er det det, der skabte vores overlevelse tilbage som urmennesker. Det ligger dybt i os (og var også spørgsmål om liv eller død) at være en del af flokken herunder også accepteret af flokken.

Så kan du tænke, at jeg da bare kan tale pænt og rosende til mig selv hele tiden og så koder jeg mig selv positivt og alt er godt. Det er delvis korrekt og nogle få lykkedes også med det. Den lidt tekniske årsag er, at der kan ligge nogle blokeringer i din indre kritiker, så du ikke tror fuldt og fast på det, du forsøger at overbevise dig selv om, så lykkedes du ikke ad den vej. Med mindre du er ekstrem stærk i din personlige udvikling.

 

Hvad er mentaltræning og hvorfor virker det?

Mental træning er er en særlig teknik, som bringer dig i en mental tilstand, hvor din normale indre kritiker ikke kan gøre modstand på dine ønsker til dit selvbillede eller målbillede. Derfor virker det – hver gang!

Positive bivirkninger ved mentaltræning

Udover at nå dine mål, oplever de fleste også følgende positive virkninger efter mentaltræning efter få uger:

  • Stærkere fokusering
  • Bedre søvnkvalitet og du vil opleve at du er langt mere udhvilet
  • Større pytfaktor eller mere rummelighed
  • Mere indre ro

Hvorfor Charlotte?

I ca. 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og på bedste vis hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil være.

 

Jeg er certificeret mentaltræner hos Empowermind og er akkrediteret til at certificere mentalatleter. Det er din sikkerhed og tryghed for et optimalt resultat.

Derfor ved jeg, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de forhindringer, der står i vejen for dine resultater – og fjerne dem.

mental træning kursus

Inspiration til emner, som mentaltræning kan hjælpe dig med:

Et stærkt selvbillede

Holde taler, oplæg eller præsentationer

Leve efter dine værdier

Skabe mere mod eller gennemslags-kraft

Skabe mere Work-life balance

Mental sundhed og styrke

At nå specifikke mål (konkrete eller abstrakte mål)

Blive en bedre leder, medarbejder eller relation

Mental styrke til samtaler eller forhandlinger

Mental træning – det praktiske

Forløbet består af 2 elementer. Vores møder og din træning derhjemme mellem sessionerne med at lytte til lydfiler á ca. 15 minutters varighed fra mig.

Første møde er fysisk hos Charlotte Ramskov hos Officelab, 8520 Lystrup. De øvrige kan være fysiske eller videomøder. Første møde varer 1,5 time, og efterfølgende varer ca. 1 time. Møderne afholdes mellem kl. 8 og 17 på hverdage og der kan aftales aftenmøder (kun videomøde) såfremt der er behov for det.

Det er forskelligt hvor mange sessioner der er brug for og hvad du ønsker en forandring til. For nogle er det 1 gang (f.eks. samtaletræning) og for andre er det 6 eller mere på et stærkt selvbillede. Flere ændrer også deres mål undervejs og så tilpasser vi selvfølgelig forløbet.

 

 

Mentaltræning kan sagtens være en del af dit forløb hos mig – se mere her samt priserne for sparringsforløb:

Ledere og ejerledere

Soloselvstændige

Medarbejdere og jobsøgende har samme pris som ledere og soloselvstændige

Pris v/mentaltræning uden sparringsmøder:

Pris per session ved fysiske møder kr. 1.500

Pris per session ved onlinemøde  kr. 1.200
(kun ved opfølgende møder)

Priserne er ekskl. moms.


NB: Tidspunktet for din hjemmetræning er fuldstændig ligegyldigt, bare når det passer dig. Det er også ligegyldigt om du sover imens du lytter. Det virker uanset – det er evidensbaseret igen og igen.

NBB: Din lydfil er kun til eget privat brug og må ikke deles, videresælges eller på anden måde distribueres.

Mentaltræning med Charlotte Ramskov

Bestilling, spørgsmål eller ønske om afklarende samtale

Send mig gerne forslag til tidspunkter, hvis du ønsker et opkald i stedet for en mail.

6 + 6 =

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.