Ydelser for dig, der er soloselvstændig

Som soloselvstændig skal du kunne utrolig mange opgaver selv, indtil du har mulighed for (og/eller ønsker) at købe dig til nogle ydelser. Det gør svært at skabe den fremdrift og dermed den vækst og trivsel, som du har brug for. Det kan jeg hjælpe dig med.

Har du behov eller ønsker, som du ikke umiddelbart kan se nedenfor, er du yderst velkommen til at kontakte mig.

 

2 timers problemløsningsmøde 

Vi bliver tit blinde når vi kigger på os selv og vores egen forretning.

Hvis du har stagnation eller store udfordringer i din virksomhed er dette noget for dig.

Det er intenst møde, hvor vi arbejder med det tema, du har brug for at få kigget på, så du får mere gang i din virksomhed

Problemløsningsmødet hjælper dig med, på væsentlige områder af din virksomhed, at finde forbedringsområder og lave en plan, som du kan arbejde videre med.

Pris fra kr. 1.990 ekskl. moms

 

Udnyt dit fulde potentiale (inkl. talenttest)

Det er for dig, der føler du har mere potentiale, der kan bringes i spil i din virksomhed eller dig, der har brug for forbedringer for din egen, din virksomheds og dine kunders skyld.

Her får du sort på hvidt, hvad du er særlig god til (kende din kombination af toptalenter) samt dine blinde vinkler (og hvad du gør ved dem) til at tage bedre beslutninger, færre fejl og mere kvalitet, få mere arbejdsglæde og energi til virksomheden og alt andet i dit liv.

Du får 2 timers coaching, der tager udgangspunkt i en personlighedstest med dine talenter, non-talenter og en masse andet.

Pris kr. 5.980 ekskl. moms

1:1 sparringsforløb med fokus på vækst og trivsel i din virksomhed 

Få hjælp til at tage de beslutninger og gøre de ting i din virksomhed, som der er behov for.

Som soloselvstændig har du alle kasketterne på og det kan være svært at vide og lære altid selv.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe et stærkt fundament med strategier, som du konkret kan handle på, styrke dine salgsevner og din måde at gå i markedet på, tage den pris du er værd, være mere produktiv, se nye muligheder og meget mere.

I forløbet arbejdet vi med det, som giver mening for dig.

Timepris kr. 1.500 og klippekort fra kr. 12.800 ekskl. moms