Test Helbredstjek af din virksomhed

– Har du stagnation i din virksomhed og brug for hjælp til at komme videre eller bare gerne vil have tjekket alt er Ok og få et par fif til forbedringsområder?

Hvad er Helbredstjek for din virksomhed?

Det er et 2 timers workshop, hvor du får hjælp til at stille vigtige spørgsmål for din virksomhed, som du ikke får stillet dig selv og på en struktureret måde, så vi kommer igennem områderne på bedste vis.

Vi bliver tit blinde når vi kigger på os selv og vores egen forretning. Vi kan mærke eller se, at vi ikke kommer derhen hvor vi vil, men årsagen eller årsagerne er ikke nødvendigvis tydelige for os. Og så begynder vi at symptombehandle og gætte os lidt til, hvor skoen trykker. Og ændrer måske på noget, som slet ikke fejlede noget og gør dermed tingene endnu værre. Måske er det prisen, måske er det hjemmesiden, måske er det… Måske’erne hober sig op og fakta udebliver. Det gør det rigtig svært at navigere i og det tager utrolig meget energi, som kan bruges langt bedre.

Helbredstjek for din virksomhed hjælper dig altså med, på væsentlige områder af din virksomhed, at finde forbedringsområder og at give ro til de områder, der allerede virker. 

Helbredstjekket er for dig, der

 • Oplever stagnation og er usikker på, hvad der er behov for at ændre på
 • Hvor salg og markedsføring er ikke din stærke side og du er i tvivler på nogle af dine redskaber (der kommer et helbredstjek udelukkende på salg snarest)
 • Føler dig bagud med opgaver
 • Har lavet justeringer hist og pist men føler ikke at de virker
 • Føler dig drænet fra opgaverne i din virksomhed
 • Vil være sikker på at dit fundament er stærkt nok og få et par fif til nye tiltag

Kan du nikke til en eller flere af ovenstående punkter, så er Helbredstjek for virksomheder noget for dig.

Vi gennemgår blandt andet følgende:

 • Er din målgruppe passende afgrænset og tydelig
 • Værdier (kender du dem og efterlever du dem) og hvorfor er de vigtige
 • Salgspitch – fungerer den
 • Dine unikke kompetencer i dit marked
 • Salgsfaserne overordnet – mestrer du det mest relevante for dig? (Der kommer mulighed for Helbredstjek på salg snarest – mere dybdegående)
 • Prissætning og prisstrategi
 • Sortimentets bredde og dybde
 • Er du synlig (nok)
 • Dine arbejdsrutiner. Er du struktureret, overspringshandler du eller når du dine mål (og hvilke)
 • Dine erkendte forhindringer og løsningsmuligheder
 • Retning – hvor vil du hen (og har du overhovedet en klar retning)
 • Deres egen balance (energi til opgaverne eller føler sig drænet)

Du får hjælp til at stille de spørgsmål, som du ikke får stillet dig selv og på en struktureret måde, så vi kommer igennem områderne på bedste vis.

Det kan du forvente efter mødet

Du får tryk-prøvet mange af dine væsentlige områder i din virksomhed? Når du går fra workshoppen, har du en konkret liste, så kan du lægge en plan for, hvad du vil ændre og i hvilken rækkefølge efterfølgende.

Du ved også hvad der allerede virker for dig og ikke skal bekymre dig om foreløbig.

Hvis du ønsker min hjælp til at komme videre, har jeg jo allerede fået et godt kendskab til dig og din virksomhed. Og den tid behøver du ikke at betale for igen hos en anden.

Hvorfor er det vigtigt at prioritere nu?

Hver dag, uge eller måned hvor du ikke bruger dine kompetencer optimalt og dine kunder ikke ser dig som den, de skal købe af eller samarbejde med koster dig penge. Det gør hver dag også, hvor du ikke gør de indsatser, der er nødvendige i din virksomhed. Stop skaden nu og få en struktureret plan for at komme derhen, hvor du ønsker det. 

Hvorfor få hjælp udefra?

Det er ikke uden grund, at der er så mange konsulenter, der hjælper virksomheder med at skabe forandringer. Vi er ikke lullet ind i hverdagen eller har følelser i klemme, som er naturligt som soloselvstændig. Vi ser din virksomhed med friske øjne og kan stille de vigtige spørgsmål, som du ikke har fået stillet dig selv eller perspektiverer dine udfordringer på en måde, så du selv kan se løsningerne.

Ingen store virksomheder er kommet dertil, hvor de er i dag uden rådgivning og sparring.

Og jeg bruger også selv konsulenthjælp som et vigtigt redskab i min virksomhed. 

Hvorfor Charlotte?

I næsten 25 år har jeg hjulpet mennesker og virksomheder med at skabe resultater gennem kompetent rådgivning og sparring – ved at møde mennesker, hvor de er, og hjælpe dem derhen, hvor de gerne vil på bedste vis.

Jeg er selv soloselvstændig og kender alle faldgruberne. Derudover har jeg arbejdet med salg i over 20 år og har en HD i Ledelse og Organisation med valgfaget Markedsføring i B2B. Jeg er også coach & terapeut med overbygning som certificeret mentaltræner og ved, hvordan hjernen fungerer og kan fastholde os på områder, hvor vi har svært ved at skabe nødvendige forandringer. Tilsammen giver det en masser gode værktøjer som jeg selv bruger og kan hjælpe dig med også.

Som selvstændig er det afgørende, at du trives og lever i balance. Men der er også behov for at du bruger dine ressourcer på bedste vis; Du skal have gennemslagskraft, du skal kende dine styrker og dit potentiale (og vide, hvordan du bruger dem), og du skal turde være proaktiv, handle på dine gode ideer og finde viljen og motivationen frem dag efter dag.

Og den rejse har jeg selv taget og uddannet mig i siden 2011, samt hjulpet masser af mennesker med. 

Det praktiske

Jeg kontakter dig så snart du har bestilt på nedenstående formular for at aftale et tidspunkt. Workshoppen tager 2 timer og afholdes enten i mødelokaler på Officelab, 8520 Lystrup eller som videomøde.

Du får et dokument fremsendt i forvejen med den liste, som vi kommer til at gennemgå, så du ved, hvilke områder vi skal ind på og kan tage eventuelle notater. Har du spørgsmål, skriver eller ringer du bare inden mødet.

Under mødet stiller jeg dig en masse spørgsmål og for hvert punkt får du mulighed for at notere dine svar inden vi går videre til næste emne. Til sidst opsummerer vi med mulighed for ekstra spørgsmål, således at vi er sikre på, at du har en god tjekliste med områder, du med fordel kan kigge på og hvilke, du trygt kan fortsætte med.

Hvis der er ekstra tid, kan vi gå mere i dybden af det, du ønsker. 

Pris for forløbet ekskl. moms kr. 2.450  

Det svarer til under 120 kroner om dagen i en måned for at få en plan for, hvad du med fordel kan ændre i din virksomhed.

Du bestiller ved at benytte formularen nederst her på siden (skriv dine fakturainformationer i beskeden). Du kan selvfølgelig også skrive at du gerne vil kontaktes for bestilling (og/eller evt. spørgsmål). 

PS

Forløbet skal betales inden mødet. Jeg giver tilfredshedsgaranti, så hvis du mod forventning ikke føler at du har fået udbytte af mødet, får du selvfølgelig dine penge retur.

Kontakt mig for bestilling eller afklarende samtale

Ved bestilling bedes faktura informationer medsendt eller skriv blot at du vil kontaktes, så tager vi det, når mødet skal bookes.

Alle henvendelser sker i overenstemmelse med persondataloven og EU’s GDPR. Du kan læse mere her.