Charlotte Ramskov

VIRKSOMHEDS- OG SALGSMENTOR

Mit navn er Charlotte Ramskov Johnsen og bruger mit dåbsnavn som firmanavn. Jeg har i over 25 år hjulpet mennesker og organisationer med at skabe store resultater og elsker det.

Min teoretiske baggrund er meget solid. Jeg er eksamineret coach og terapeut med bl.a. NLP som værktøj, certificeret mentaltræner, certificeret master i personlighedstesten TT38 (talent test), certificeret stresscoach og mentor, har en HD i Ledelse og Organisation herunder også strategi, ledelse og organisationspsykologi samt Markedsføring til B2B.

Med en familie, der altid har været selvstændige, har min barndom været fyldt med snak om forretning og købmandskab såsom moms, rabat, kunder, leverandører og ledelse – det er nærmest mit DNA at tænke i de retninger.

Spidskompetencerne er, at arbejde med mennesker, min store forretningsforståelse og selvfølgelig salg. Jeg forstår dig og din forretning hurtig og kan komme ind til kernen af det, det drejer sig om for dig. Og finde konkrete muligheder, som du kan handle på. 

Jeg har 23 års konsulenterfaring fra såvel store internationale koncerner som mellemstore ejerledet virksomheder. Herunder 18 år i TDC i bl.a. Major og Key Account. De sidste år som specialkonsulent med ansvaret for alt telefoni herunder udbud, forhandlinger og implementering af kontrakter for mange af vores allerstørste virksomheder herhjemme såsom Grundfos, Salling Group, JP Politiken og JN Data (Nykredit og Jyske Bank). Flere af kunderne havde jeg i mere end et årti. Derudover har jeg arbejdet i IT- & Hosting samt Facility branchen, hvor mine salgssucceser fortsatte, grundet den måde, jeg arbejder med salg på og mit mindset.

Mine rødder er fra Jebjerg ved Skive men har boet i Lystrup v/Aarhus med min familie siden 1996. I 2022 flytter vi ind i en skøn lille ejendom lige uden for Hornslet i Syddjurs Kommune.

.