Ydelser for medarbejdere og teams

TT38 talenttest for medarbejdere

Charlotte Ramskov Johnsen

Det er for dig, der føler du har mere potentiale, der kan bringes i spil i dig. F.eks. at dine talenter ikke bliver brugt i tilstrækkelig grad, at du mangler udfordringer eller stimulering. Eller måske mangler du energi, til at gøre mere af det, som du brænder for.

Her får du sort på hvidt, hvad du er særlig god til (kende din kombination af toptalenter) samt dine blinde vinkler (og hvad du gør ved dem) til at tage bedre beslutninger, færre fejl og mere kvalitet, få mere arbejdsglæde og energi til jobbet og alt andet i dit liv.

Du får 1½ times coaching, der tager udgangspunkt i en personlighedstest med dine talenter, non-talenter og en masse andet.

Pris fra kr. 4.280 ekskl. moms

Forstå og udnyt dit teams potentialer (inkl. TT38 talenttests)

Team teamudvikling TT38

Forløbet er for dig, der er leder, som ønsker at skabe de stærkeste forudsætninger for performance og trivsel for dine medarbejdere – både individuelt og som team.

Dette er game-changing for dig og dit team. Det tager udgangspunkt i en personlighedstest med jeres styrker (talenter) og en masse andet som udarbejdes på jer som individer og efterfølgende dannes en samlet rapport på teamet. Der er feedback, workshop og Q&A til at sikre i får det fulde udbytte af forløbet.

Priser efter teamets størrelse og behov for opfølgning

Salgstræning i praksis – i alle salgets faser

For dig, der vil være den allerbedste rådgiver for dine kunder og skabe store resultater.

Du får sparring, hjælp og adgang til mine erfaringer fra mere end 20 års succes i B2B salg samt relevante anerkendte teorier – til lige det behov, du har.

Du kan være soloselvstændig, Account Manger, Key Account Manager, leder, projektleder eller på anden vis have behov for at udvikle salgskompetencer og langvarige relationer til kunderne.

 

Timepriser fra kr. 825 til kr. 1.350 ekskl. moms 

Team teamudvikling TT38

Mangler du noget?

Ring eller skriv til mig, hvis du har opgaver, som du ikke lige kan se blive løst ovenfor.

Mandag – fredag

Kl. 8-17

Ring på 30 22 38 66 

mail@charlotteramskov.dk