Ydelser for dig, der er leder eller ejerleder

Få værktøjer, der giver dig og dine medarbejdere performance og trivsel.

Uanset hvor gode medarbejdere du har og får, så er det allervigtigste, at du forstår og formår at skabe optimale forhold for at de performer.

Modsat hvad mange tror, starter det ikke med gode firmaordninger eller andre lukrative tiltag – det handler om god ledelse.

 Jeg kan hjælpe dig med at blive en leder, som andre ønsker at skabe resultater for og på en måde, som du selv trives med.

Enten gennem TT38 talenttest og feedback på din talentprofil eller gennem sparringsforløb, hvor jeg bruger forskellige anerkendte psykologiske metoder (såsom NLP eller adfærdspsykologi i organisationer) efter behov på områder, hvor du har brug for at blive styrket eller få sparring på konkrete situationer. Eller måske har du brug for at blive udfordret på dine planer. Min anbefaling er klart en kombination af både talenttest og sparringsforløb.

TT38 talenttest for ledere

Det er for dig, der føler, at dit fulde potentiale som leder er landet endnu eller nysgerrig på, hvilke evt. muligheder, du overser. 

Du får feedback og coaching, der tager udgangspunkt i TT38 personlighedstest med dine talenter, non-talenter, konflikt- og samarbejdsprofil og en masse andet.

Du lærer, hvor du har særlige styrker og hvordan dine svagheder kan kompenseres. Og hvordan du med din adfærd og kommunikation bedst når ind til dine medarbejdere.

Testen er evidensbaseret og ved at bruge den, bliver du også langt mere effektiv, da det er energikrævende at arbejde uden for vores talentprofil eller genizone, som den også ofte kaldes.

Priser fra kr. 5.480 ekskl. moms

Ledersparring

Med fokus på opnåelse af specifikke forretnings- eller personlige udviklingsmål på en måde, der fungerer på både kort og lang sigt.

Som leder er der mange jern i ilden konstant. Ledelse er det sted, hvor din indsats virkelig kan ses på bundlinjen, i trivslen hos dine medarbejdere og tilfredsheden hos dine kunder.

Forløbet er både til dig, der er ny leder og dig, der er garvet. Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder eller mangle handlekraft og få brug for hjælp.

 

Timepriser mellem kr. 825 og kr. 1350 ekskl. moms

Executive coaching

Charlotte Ramskov med kunde

Det er for dig, der er topleder og har brug for et fortroligt rum til at vende dilemmaer og/eller opnå personlige udviklingsmål

 

Team teamudvikling TT38

Mangler du noget?

Ring eller skriv til mig, hvis du har opgaver, som du ikke lige kan se blive løst ovenfor.

Mandag – fredag

Kl. 8-17

Ring på 30 22 38 66 

mail@charlotteramskov.dk