Ydelser for dig, der er leder eller ejerleder

Få værktøjer, der giver dig og dine medarbejdere performance og trivsel.

Uanset hvor gode medarbejdere du har og får, så er det allervigtigste, at du forstår og formår at skabe optimale forhold for at de performer.

Modsat hvad mange tror, starter det ikke med gode firmaordninger eller andre lukrative tiltag – det handler om god ledelse.

 Jeg kan hjælpe dig med at blive en leder, som andre ønsker at skabe resultater for og på en måde, som du selv trives med.

Enten gennem TT38 talenttest og feedback på din talentprofil eller gennem sparringsforløb, hvor jeg bruger forskellige anerkendte psykologiske metoder (såsom NLP eller adfærdspsykologi i organisationer) efter behov på områder, hvor du har brug for at blive styrket eller få sparring på konkrete situationer. Eller måske har du brug for at blive udfordret på dine planer. Min anbefaling er klart en kombination af både talenttest og sparringsforløb.

TT38 talenttest for ledere

Det er for dig, der føler, at det fulde potentiale for dig og dit team ikke er nået endnu.

Du får 2½ timers feedback og coaching, der tager udgangspunkt i TT38 personlighedstest med dine talenter, non-talenter, konflikt- og samarbejdsprofil og en masse andet.

Du lærer, hvor du har særlige styrker og hvordan dine svagheder kan kompenseres. Og hvordan du med din adfærd og kommunikation bedst når dine medarbejdere.

Testen er evidensbaseret og ved at bruge den, bliver du også langt mere effektiv, da det er energikrævende at arbejde uden for vores genizone.

Kr. 7.490 ekskl. moms (1 times ekstra sparring resten af 2022 )

1:1 sparringsforløb for ledere

Med fokus på opnåelse af specifikke forretnings- eller personlige udviklingsmål.

Som leder er der mange jern i ilden konstant. Ledelse er det sted, hvor din indsats virkelig kan ses på bundlinjen, i trivslen hos dine medarbejdere og tilfredsheden hos dine kunder.

Forløbet er både til dig, der er ny leder og dig, der er garvet. Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder eller mangle handlekraft og få brug for hjælp.

 

Timepris kr. 1.500 eller abonnementsform fra kr. 2.450 ekskl. moms 

Interim HR – abonnementsform

Medarbejderudvikling, MUS, stresshåndering, hjælp til ansættelser, onboarding, re-boarding. 

Kommende ydelse – skriv til mig på mail@charlotteramskov.dk hvis du allerede nu ønsker at høre mere.

Team teamudvikling TT38

Mangler du noget?

Ring eller skriv til mig, hvis du har opgaver, som du ikke lige kan se blive løst ovenfor.

Mandag – fredag

Kl. 8-17

Ring på 30 22 38 66 

mail@charlotteramskov.dk