Ydelser for dig, der er ejerleder

Som ejerleder er din virksomhed sikkert startet på en anden faglighed end ledelse, når du er havnet på denne side. Dine medarbejder er jo din dyreste investering og som ejer kan du også have ønsker om at gøre det bedste for dine ansatte. Jeg kan hjælpe dig (og dine evt. ledere) med at være den leder, andre ønsker at skabe resultater for.

Jeg lærer dig at forstå dine medarbejdere, lærer dig, hvordan du kommunikerer, så de forstår dig og du får mere af den adfærd, som du har brug for til at skabe de resultater, du ønsker dig. Jeg kan også hjælpe dig med, at medarbejderne laver det, som de er allerbedst til (ud fra en talenttest personligt eller for teamet) og på en måde, som er produktiv. Det betyder også færre fejl, højere kundetilfredshed og en bedre hverdag for dig og dine ansatte.

Hvis du har sælgere i din virksomhed som har brug for mentoring eller træning, kan jeg også hjælpe med det. Salgsledelse kræver andet end traditionel ledelse og dine sælgere skal også passe til jeres go-to-market strategier.  

Har du behov eller ønsker, som du ikke umiddelbart kan se nedenfor, er du yderst velkommen til at kontakte mig.

 

1:1 sparringsforløb for ledere

Med fokus på opnåelse af specifikke forretnings- eller personlige udviklingsmål.

Som ejerleder er der mange jern i ilden konstant. Ledelse er det sted, hvor din indsats virkelig kan ses på bundlinjen, i trivslen hos dine medarbejdere og tilfredsheden hos dine kunder.

Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder og handlekraft og have brug for hjælp.

Timepris kr. 1.500 og klippekort fra kr. 12.800 ekskl. moms 

 

Brug dit fulde lederpotentiale (inkl. TT38 talenttest)

Det er for dig, der føler, at det fulde potentiale for dig og dit team ikke er nået endnu.

Du får 2½ timers feedback og coaching, der tager udgangspunkt i TT38 personlighedstest med dine talenter, non-talenter, konflikt- og samarbejdsprofil og en masse andet.

Du lærer, hvor du har særlige styrker og hvordan dine svagheder kan kompenseres. Og hvordan du med din adfærd og kommunikation bedst når dine medarbejdere.

Testen er evidensbaseret og ved at bruge den, bliver du også langt mere effektiv, da det er energikrævende at arbejde uden for vores genizone.

 

Kr. 7.490 ekskl. moms

Team teamudvikling TT38

Forstå og udnyt dit teams potentialer (inkl. TT38 talenttests)

Forløbet er for dig, der er leder, som ønsker at skabe de stærkeste forudsætninger for performance og trivsel for dine medarbejdere – både individuelt og som team.

Dette er game-changing for dig og dit team. Det tager udgangspunkt i en personlighedstest med jeres styrker (talenter) og en masse andet som udarbejdes på jer som individer og efterfølgende dannes en samlet rapport på teamet. Der er feedback, workshop og Q&A til at sikre i får det fulde udbytte af forløbet.

Priser efter teamets størrelse og behov for opfølgning

Interim HR – abonnementsform

Medarbejderudvikling, MUS, stresshåndering, hjælp til ansættelser, onboarding, re-boarding. 

Kommende ydelse – skriv til mig på mail@devwf.com hvis du allerede nu ønsker at høre mere.